Vakantiewoningen - Campings - Gastenkamers
Hotels - Appartementen - B&B
Uw vakantie begint hier !

Vakantiehuizen

BELGIE
Antwerpen
Limburg
Luik
Luxemburg
Namen
Oost-Vlaanderen
West-Vlaanderen

Belgische kust
Ardennen

FRANKRIJK
Aquitaine
Auvergne
Bourgogne
Bretagne
Languedoc-Roussillon
Limousin
Midi-Pyrénées
Normandië
Provence - Côte d'Azur
Rhône-Alpes

NEDERLAND
Drenthe
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland


Sitemap

Links

Vakantiehuizen | Camping | Hotel | Zoeken op kaart | TGV | Annulatie Verzekering | Provence

Omschrijving:

Chalet Erica werd een paar jaar geleden compleet gerenoveerd en heeft een luxueuze afwerking. In de living en slaapkamers werd gekozen voor vloerbekleding in laminaat, daarom opteren we voor “geen huisdieren”.

bezetting: 2 tot 8 personen

Indeling:

Omgeving:

Bomal is een rustig vakantiedorp op de samenloop van de rivieren de Ourthe en de Aisne, die diepe valleien in de kalkstenen bodem hebben uitgesleten. Bomal is dan ook bekend om zijn rotsen en rotswoningen. Er zijn meerdere wandelroutes die leiden naar mooie uitzichten over beide valleien.

Het is 4 km verwijderd van het kleinste stadje Durbuy.

Bomal is bekend om zijn zondagsmarkt “Petite Batte” en zijn evenementen zoals de wijnfeesten (week van 1 mei), country feest met vuurwerk (laatste week van juli of eerste week van augustus), het Axion Durbuy Rock Festival (half mei) St. Maarten "Saint-Martin" markt (11 november), ...

Alle winkels zijn in Bomal te vinden : uitmuntende bakker en slager, voedingszaak, krantenzaak, dokter, tandarts, apotheker... en mogelijkheid tot huur van kajak, mountainbike, tennisterreinen, ...

In Bomal zijn er eveneens enkele karaktervolle huizen, een kerk uit de XVIIde eeuw en een oude watermolen die nog steeds werkt.
U kan ook de ruïnes van Saint-Rahy ontdekken (op de hoogvlakte), het kruis “Croix du Tombeu”, de “Grottes du Coléoptère” (kevergrot) en de kapel Saint-Denis te Juzaine. Een paar kilometers verder vindt u de ruïnes van het kasteel van Logne.

In de omgeving kan je kajakken (te huur in Bomal), grotten bezoeken, klimmen, fietsen (te huur in Bomal), overdekt zwembad, safaripark, golfen in Durbuy ( 2 versch.), speelparadijs, vissen, manege, prachtige wandelingen in de natuur, grote markt elke zondagochtend, wintersport ( klein half uurtje rijden, hoogste punt van België), zeer geschikt voor wandelaars en natuurliefhebbers.

http://WWW.CHALETBOMAL.BE

Belgie

Luxemburg

ARDENNEN DURBUY LUXE CHALET TE HUUR OP UNIEKE LOCATIE MET PRACHTIG ZICHT!!!!

Bomal sur Ourthe
8 personen