Vakantiewoningen - Welness - Gastenkamers
Hotels - Zwembad - Jacuzzi
Uw vakantie begint hier !

BELGIE
Vakantiehuizen
met privé sauna

Vlaanderen
Belgische kust
Ardennen

FRANKRIJK
Vakantiehuizen met zwembad of welness

Zoek op kaart
Aquitaine
Auvergne
Bourgogne
Bretagne
Languedoc-Roussillon
Limousin
Midi-Pyrénées
Normandië
Provence - Côte d'Azur
Rhône-Alpes

Sitemap
Links

e-mailVakantiehuizen | Hotel | Annulatie Verzekering | Vliegtickets | Autohuur | Provence

Omschrijving:

Een streek met een heleboel troeven. Durbuy mag dan wel het "kleinste stadje ter wereld" zijn, de aantrekkingskracht ervan wordt elk jaar groter, de lijst met troeven elk jaar langer. Toch zijn de 41 dorpen en gehuchten die samen Durbuy vormen er in geslaagd hun Ardense ziel niet kwijt te spelen ! En dat is precies de reden waarom u Durbuy een warm hart toedraagt…

In het interieur en comfort van het chalet laat
niets aan toeval over zo kan u genieten van een gezellig samenzijn met uw gezin of geliefde welke een romantisch gevoel opwekt of een plezierig samenzijn.

Zowel voor de volwassenen als voor de kinderen is er amusement voorzien in de directe omgeving van het chalet zoals een speeltuin, tennisveld, gazon enz.!

 

Omgeving:

De keuze aan activiteiten in Durbuy is dan ook zeer uitgebreid. Mountenbiken, wandeltochten, kanovaren, tennis, paardrijden, vissen en in de winter, langlaufen, ski, schaatsen zijn maar enkele voorbeelden van tal van verschillende mogelijkheden. Kies maar uit.

Durbuy bezit een schat aan waardevolle historische gebouwen en musea die zeker een bezoekje waard zijn ook in naburige dorpen en stadjes zijn er tal van bezienswaardigheden die de moeite lonen.

http://WWW.BOFISY.BE

Belgie

Luxemburg

ARDENNEN DURBUY : CHALET ROMANTIEK

Durbuy