Vakantiewoningen - Welness - Gastenkamers
Hotels - Zwembad - Jacuzzi
Uw vakantie begint hier !

BELGIE
Vakantiehuizen
met privé sauna

Vlaanderen
Belgische kust
Ardennen

FRANKRIJK
Vakantiehuizen met zwembad of welness

Zoek op kaart
Aquitaine
Auvergne
Bourgogne
Bretagne
Languedoc-Roussillon
Limousin
Midi-Pyrénées
Normandië
Provence - Côte d'Azur
Rhône-Alpes

Sitemap
Links

e-mailVakantiehuizen | Hotel | Annulatie Verzekering | Vliegtickets | Autohuur | Provence

Omschrijving:

Dit boerderijtje bestaat uit twee gescheiden woningen met een gezamelijke capaciteit van 26 personen en kan worden gehuurd voor 6, 8, 10, 12, 14 of 26 personen. Beide woningen zijn voorzien van alle modern comfort waaronder centrale verwarming, vaatwasmachine en wasmachine. Een gezellige tuin nodigt uit tot een partijtje petanque.

Woning 1:

Woning 2:

 

Omgeving:

Calestienne is een streek met veel kalkterreinen. Dit gebied strekt zich uit van Luik en Chimay en gaat via Remouchamps, Hotton, Rochefort en Han richting Givet. Het is een zeer hemogeen geografisch gebied met een hoogte variërend tussen 250 en 300 meter. Het gebied bezit een aangenamer klimaat dan de rest van de Ardennen. Naast de meest uitgebreide grotten van België herbergt Calestienne een rijke en gevarieerde flora.

Als u een rustige vakantie zoekt, waarbij u op zoek bent naar natuurlijke, technologische en gastronomische rijkdommen van de streek is dit zeker het gebied dat bij u past.. Deze streek is het groene hart van de Ardennen met zijn uitzonderlijk natuurlijke omgeving. Kom en ontdek de Vallei van de Lesse met zijn veelvoud aan kastelen, grotten, en nog veel meer attracties. Om ons fantastisch cultureel en historisch erfgoed te voet, te paard of per fiets te ontdekken, bieden wij u een brede waaier van aangepaste wegen aan. De Vallei van de Lesse is ook bekend door zijn overvloed aan tongstrelende bieren, kazen, likeuren, fijne charcuterieën en vleeswaren. Deze rijkdom wordt nog volmaakter door een breed gamma accommodatiemogelijkheden en nodigt uit  tot onvergetelijke vakanties. Zeg nu zelf, wat is er aangenamer dan de streek te ontdekken via onze culinaire genoegens en de authenticiteit van onze streekgebonden producten.

 

http://www.giteruralchezlavoine.be/

Belgie

Namen

Vakantiewoning Chez Lavoine

Resteigne